Kako je nastala vila u prirodi od dvorišne kućice i garaže (FOTO)

Savršena kuća u srcu prirode nastala je od nekadašnje kućice i garaže, a svakog ge oduševiti njen savršen dizajn i kombinacija materijala!

ostale slike u galeriji

Takođe, propali krov je zamenjen novim, dobro izolovanim krovom od čeličnog, pocinkovanog lima. Kuća je stabilna i izolovana i u nju je prvi put dovedeno grejanje. Sada ova čarobna građevina odiše toplim bojama i fantastičnim kvalitetom stolarije. 

Posebnu čar objektu daje izdvojeno kupatilo u kamenu sa neobičnim zidom od stakla kroz koji se vidi bašta koju krase paprati.

Kako bi sačuvali duh nekadašnje zgrade, arhitekte su kombinacijom pocinkovanog lima, kamena i drveta napravili objakat koji je funkcionalan, a i dalje odiše retro stilom.

Kuća i studio nalaze se na ostacima istorijskih ruševina. Koliba koja je adaptirana bila je u srcu prirode, pa se baš na tom placu nalazi šljivik po kome je arhitektonski projekat dobio ime. Čak su i mnoge biljke  su sačuvane kao što su paprati i dilji beli luk.

Savršena ideja prerasla je u fantastičnu kuću koja predstavlja dragulj modertne arhitekture u selu. Okružena prirodom i urađena najkvalitetnijim materijalom sa pažljivo biranim detaljima ovaj dom predstavlja pravi san modernih nomada. 

SVE SLIKE SAVRŠENE VILE U SRCU PRIRODE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan