RAD OD KUĆE I UČENJE NA DALJINU, UZ POTPUNU BEZBEDNOST: pametni telefon koji svaka žena želi za sebe i svoju porodicu

RAD OD KUĆE I UČENJE NA DALJINU, UZ POTPUNU BEZBEDNOST: pametni telefon koji svaka žena želi za sebe i svoju porodicu Foto: PROMO

Velike svetske kompanije već su objavile da će rad od kuće biti glavni način funkcionisanja sve do leta 2021. godine!

Tviter, Fejsbuk, Gugl - svi oni su odložili povratak svojih zaposlenih u kancelarije, ali to ne znači da će biti gubitka posla niti se smanjuju plate.

Naprotiv, onlajn poslovi tek počinju da cvetaju, a da biste se prilagodili novoj stvarnosti, neophodno je da u svakom trenutku ostanete informisani i povezani.

Da li pandemija korona virusa treba da vas spreči da održavate redovne sastanke sa kolegama i radnim timovima? Da li vaši projekti treba da stanu? I da se zato profit u vašoj kompaniji drastično ugrozi? Uz Samsung Galaxy telefone možete biti sigurni da nema ovakvog rizika – sa njima i stabilnom Wi-Fi konekcijom, vaš rad od kuće biće mnogo produktivniji.

Naime, Samsung je u partnerstvu sa kompanijom Google predstavio HD video pozive (FHD) putem platforme Google Duo. Ova platforma ne samo da nudi kvalitetne i brze video konferencije, već omogućava da se konferenciji pridruži do dvanaest ljudi.

Ako vodite mali radni tim ili ste njegov član - čak i ako odlazite u kompaniju radi posla, organizujte video sastanak preko telefona i učestvujte sedeći u svojoj kancelariji. Ipak je to daleko bezbednije nego da svi zajedno sedite u sali za konferencije.

Sa druge strane, nova organizacija života znači odlaganje, pa i prekid školovanja u oblicima na koje smo navikli. Škole širom sveta su se ovog proleća zatvorile, a više od milijardu dece nije sedelo u svojim učionicama. Osim toga, u našoj zemlji najavljeno je da će škole, roditelji i đaci od septembra moći sami da se opredele za model nastave koji im najviše odgovara. Svima će biti ponuđena mogućnost pohađanja časova od kuće.

Svakako, proces sticanja znanja i veština nije stao. Uz kućni kompjuter, sada i telefon svakog dana priskače u pomoć. Dete uči, ali uz pune mere bezbednosti. Studenti uspevaju da mnoge obaveze završe online. I tamo gde to sada nije slučaj, uskoro će se organizovati i ispiti preko Interneta.

Saradnja Samsunga sa kompanijom Microsoft pruža pristup Microsoft Office-u i aplikacijama koje su veoma korisne kada radite ili učite na daljinu. Tu je i mogućnost da lako koristimo neke često potrebne alatke, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata i konvertovanje slika u Excel tabelu.

rad-od-kuce-i-ucenje-na-daljinu-uz-potpunu-bezbednost-pametni-telefon-koji-svaka-zena-zeli-za-sebe-i-svoju-porodicu-gms

Što je najvažnije - bićete potpuno bezbedni od raznih štetnih aplikacija. Naime, pomoću usluge Google alerts korisnici mogu videti da li neka aplikacija može biti štetna ili nebezbedna za preuzimanje, dok će vaši mobilni uređaji i lični podaci biti zaštićeni od svih virusa i hakerskih napada zahvaljujući usluzi Google Play Protect. Ova aplikacija kontinuirano proverava vaš uređaj kako biste uvek imali najnoviji operativni i sigurnosni sistem, kao i najsvežije verzije omiljenih aplikacija.

Ako ste sa druge strane skloni istraživanju novih aplikacija, sada ih možete bezbrižno skidati na svoj telefon jer Google Play Protect svakodnevno skenira i verifikuje preko 100 milijardi aplikacija, istovremeno vas čuvajući od rizičnih stranica dok surfujete internetom.

Google Play Protect takođe nudi opciju „Pronađi moj uređaj“, koja omogućava pronalaženje telefona jednostavnom prijavom na Google profil sa drugog uređaja. Osim toga, možete i zaključati svoj telefon kako biste zaštitili svoje lične podatke, uz poruku na ekranu, kako bi osoba koja pronađe uređaj mogla da vas kontaktira.  

Verujte, posle ovakvog rada i učenja, ostaće vam i vremena i energije za malo zabave. I za to će vam Samsung biti bezbedan oslonac - uživajte mirno u domu u gledanju televizijskih emisija i filmova i uz malo muzike sa YouTube Premium-a!

rad-od-kuce-i-ucenje-na-daljinu-uz-potpunu-bezbednost-pametni-telefon-koji-svaka-zena-zeli-za-sebe-i-svoju-porodicu-galaxy_s20

Danas zaista sve lakše podnosimo kad je uz nas naš pametni telefon. Možemo da ostanemo bliski uprkos distanci, da radimo mada ne idemo na posao, da učimo mada ne idemo u školu ili na fakultet.

Tehnologija mobilnih telefona prilagodila se novoj stvarnosti, kako bi korisnici u svakom trenutku ostali informisani i povezani. Samsung svojim uređajima nastoji da pomogne da budemo fizički aktivni i produktivni. U moru rizika od kojih nam je ponekad teško da se zaštitimo, zbog mnogih ne treba da brinemo ako imamo Samsung pametni telefon.

Tekst: PROMO
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt