FESTIVAL DOBRIH VIBRACIJA I NAJLEPŠE ZABAVE: premijera nove Opel Corse samo na New Year’s Districtu

New Year’s District festival koji je održan na Topličinom vencu, u Parku vojovde Vuka, doneo je u Beograd jedinstvenu prazničnu magiju i neverovatan provod, a na samom ulazu posetioce je očarala premijerno izložena nova Opel Corsa.

FESTIVAL DOBRIH VIBRACIJA I NAJLEPŠE ZABAVE: premijera nove Opel Corse samo na New Year’s Districtu Foto: PROMO

Coca-ColaxNew Year’s District sa punim pravom možemo nazvati festivalom dobre zabave zbog svakodnevnog sjajnog muzičkog programa, zanimljivih aktivacija i maštovitih predstava animatora. Posebnu čar doneli su predivni mirisi gastronomskih specijaliteta iz ponude restorana u okviru New Year’s District-a, kao i sjajna vina i proseka koja su grejala posetioce u hladnim zimskim danima.

festival-dobrih-vibracija-i-najlepse-zabave-premijera-nove-opel-corse-samo-na-new-years-districtu-4

Premijerno izložena najnovija Opel Corsa obuzela je srca zaljubljenika u automobile. Kako je proglašen za „Službeni auto godine” u klasi malih automobila od strane čitalaca magazina Auto Bild, Opelov mali bestseler pored benzinske i dizel varijante, po prvi put je dostupan sa potpuno električnim pogonom i već je postao kandidat za „Best Buy automobil Evrope 2020.” u izboru AUTOBEST-a.

festival-dobrih-vibracija-i-najlepse-zabave-premijera-nove-opel-corse-samo-na-new-years-districtu-3

Vozači i putnici Corse imaju odličnu povezanost i zabavu sa novim spektrom info-zabavnih sistema koje čine Multimedia Radio, Multimedia Navi sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir u boji, kao i vrhunski Multimedia Navi Pro sa 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir u boji.  Takođe, Corsa nudi novi ,,Opel Connect’’ telematski servis kao opciju. Navigacija uživo sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu i trenutnim cenama goriva, plus i direktna povezanost sa službama za pomoć na putu i poziv hitnim službama, vozaču i putnicima pružaju dodatni mir.

festival-dobrih-vibracija-i-najlepse-zabave-premijera-nove-opel-corse-samo-na-new-years-districtu-2

Najkvalitetniji zabavni program, muzika koja pokreće na ples, kulturni sadržaji za sve generacije i hrana kao stvorena za hedoniste i ljubitelje raznovrsnih ukusa, samo su deo praznične čarolije koja je obeležila New Year’s District festival!

festival-dobrih-vibracija-i-najlepse-zabave-premijera-nove-opel-corse-samo-na-new-years-districtu-5

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt