JESENJI PROGRAM U USTANOVI KULTURE STARI GRAD: ArtLink kroz koncerte i izložbu spaja muzičku i likovnu umetost

Asocijacija ArtLink priređuje izložbu i dva koncerta u Ustanovi kulture Stari grad.

JESENJI PROGRAM U USTANOVI KULTURE STARI GRAD: ArtLink kroz koncerte i izložbu spaja muzičku i likovnu umetost Pavle Janković, promo

Jesenji programi u UK Stari grad deo su obeležavanja petnaestogodišnjice rada ArtLinka koja će biti obeležena otvaranjem izložbe i koncertom 19. novembra 2019. u 19.30 časova. U godini jubileja, ArtLink je u skladu sa svojom misijom, povezao muzičku i vizuelnu umetnost, okupio umetnike različitih umetničkih senzibiliteta i generacija, sa kojima je godinama sarađivao na različite načine. Logičan sled nakon profesionalne saradnje bila je i umetnička, te je nastala i ArtLink kolekcija. Svoje radove publici će predstaviti akademski umetnici: karikaturisti Jakša Vlahović i Marija Dokmanović, zatim slikari i skulpture Tamara Kusovac, Ivana Martić, Vassilena Radmanović i Jovana Milenković.

jesenji-program-u-ustanovi-kulture-stari-grad-artlink-kroz-koncerte-i-izlozbu-spaja-muzicku-i-likovnu-umetost-005

Tamara Kusovac, akril na platnu

U muzičkom delu programa predstaviće se mladi talenti koje ArtLink godinama podržava kroz programe kontinuirane edukacije i profesionalnog usavršavanja, koncertne, festivalske aktivnosti, programe međunarodne saradnje i izgradnju profesionalne muzičke karijere. Drugi koncert ArtLink mladih virtuoza biće održan u sredu, 20. novembra 2019. u 19.30 časova u istom prostoru. 

jesenji-program-u-ustanovi-kulture-stari-grad-artlink-kroz-koncerte-i-izlozbu-spaja-muzicku-i-likovnu-umetost-002

Jakša Vlahović, karikatura

Izvor: Lepa&Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt