Proglašeni pobednici Cosmopolitan Influencer Awardsa

Prvi Cosmopolitan Influencer Awards powered by Avon imao je veliko finale u restoranu Sakura kada su proglašeni pobednici u svih sedam kategorija, ali i objavljeno ko je Best of the best.

Proglašeni pobednici Cosmopolitan Influencer Awardsa Foto: Monika Pavlović, Vladimir Šporčić, Aleksandar Ljubičić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

U prelepom ambijentu restorana Sakura 17. oktobra 2019. godine održan je prvi Cosmopolitan Influencer Awards powered by Avon, gde su nakon pet meseci takmičenja proglašeni pobednici u svim kategorijama. Dragana Kosjerina vodila je prisutne kroz dinamičan program, a prisutne je pozdravila v. d. glavne i odgovorne urednice magazina Cosmopolitan Teodora Bogdanović

Na samom početku svečanosti kompanija Opel dodelila je nagradu u kategoriji Fashion, a priznanje je dobila Jovana Sretenović. Zanimljivo je da je ona, vlasnica Instagram profila @bonjourjr, ponela laskavu titulu Best of the best i krasiće naslovnu stranu decembarskog Cosmopolitana. 

Cosmo Influencer Award u kategoriji Beauty otišao je u ruke Jelene Nikolić, kojoj je nagradu u ime kompanije Avon dodelila Vesna Cvetković, direktor prodaje za Srbiju i Crnu Goru.

Pravo iz Milana na događaj je došla Marija Kršikapa, a nagradu za Lifestyle Influencera dodelila joj je VODAVODA

Cosmo Influencer Award u kategoriji Food osvojila je Mila Vujisić kojoj je nagradu dodelila Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonalds u Srbiji.

Cosmo Influencer Award u kategoriji Travel pripala je Katarini Batuti koja je prisutne pozdravila posredstvom video-linka, s obzirom na to da je u trenutku dodele boravila u Japanu. 

Cosmo Influencer Award u kategoriji Insta man dobio je Stefan Momčilović, dok je nagradu Influencer Star, o kojoj je odlučivao žiri u sastavu Marija Žeželj, Dušan Petrović, Tijana Žunić, Teodora Bogdanović i Ena Jović, osvojila Dženi Martin. 

Interesantan ambijent restorana Sakura oplemenile su dekoracijom devojke koje stoje iza Studija Mušmula

Posle oficijelnog dela programa prisutni su uživali u specijalitetima poznatog restorana i uz muziku koju je puštala DJ Aleksandra Dudende. Na kraju svi gosti su na poklon dobili čokoladice Adore koje su bile pravi slatki završetak divne večeri.
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt