LEPA & SREĆNA VAS VODI U BIOSKOP: pogledajte urnebesnu komediju "Ibica"

Francuska komedija koja će obeležiti ovo leto stiže u naše bioskope!

LEPA & SREĆNA VAS VODI U BIOSKOP: pogledajte urnebesnu komediju "Ibica" Foto: Promo

U bioskope stiže urnebesna francuska komedija "Ibica"!

Filip i Kerol, oboje razvedeni, upoznali su se i zavoleli. Filip, zaljubljen do ušiju u Kerol, spreman je da učini sve kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa njenim sinom – ako momak položi maturski ispit, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji je navikao na miran odmor na severu Francuske, neće znati šta ga je snašlo kada odu na porodično letovanje na najluđe ostrvo u Evropi – Ibicu.

Kristijan Klavije zbog potreba snimanja obišao je ovo ostrvo za koje važi da žurke nikada ne prestaju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i nazvao Ibicu “društvenim fenomenom”:

“I moja deca su išla na Ibicu u svojim dvadesetim, tamo odlazi ceo svet. To je za mlade generacije verovatno ono što je nama predstavljao Vudstok. Taj potreba za kolektivnim doživaljajima je ostao isti, samo se vreme promenilo.”

Prva slika Ibice je naravno svima poznata: to je noćni klub na plaži. Arno Lemor, reditelj filma, upravo je počeo od ovog ambijenta: “Ibica je globalni brend, veliki mit. Postavili smo kamere na najpopularnijem mestu u tom trenutku – klubu Ushuaia. Klub je od jutra do pet popodne hotel, dizajniran kao teatar i nova scenografija se postavlja svakoga dana cele nedelje.”

KAKO DO KARATA?

Dva čitatelja obradovaćemo sa po dve karte za film Ibica u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centre u četvrtak, 18. jula 2019. godine.u 20 sati. Zapratite Instagram profil našeg magazina lepaisrecna.rs i saznajte kako možete da osvojite karte!

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt