PIAZZETA SREĆE MAGAZINA SENSA: uživanje u zajedničkoj radosti i sjajnoj energiji

I ove godine smo se družili na Tašmajdanu 22. i 23. juna na Piazzetti sreće. Bilo je pravo uživanje podeliti radost i sjajnu energiju sa svima koji su uživali u zelenom Tašmajdanu.

PIAZZETA SREĆE MAGAZINA SENSA: uživanje u zajedničkoj radosti i sjajnoj energiji Foto: Aleksandar Ljubičić i Žana Šišić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Kada želite da učinite nešto za svoje sugrađane, najvažnije da imate podršku pravih prijatelja. I ove godine smo sa VODAVODA podelili srećne trenutke i osvežili dane svih učesnika Sensa Piazzette. Posetioci su otkrili kolika je važnost tople vode za zdravlje čoveka i zašto treba uvek uz sebe da imamo VODAVODU na 27ºC, baš onako kako prirodno izvire. Koliko voda prožima sve aspekte našeg života posetioci su mogli da osete i isprobavajući Nice Collagen proizvode, koji u kombinaciji sa vodom podmlađuju organizam i vraćaju mladalački polet. Nije izostalo ni osveženje
uz Fructus čajeve čije lekovite i ukusne biljke u zagrljaju sa vodom stvaraju napitak pun boja, ukusa i mirisa po kojima ćemo pamtiti ovaj vikend i leto.

Pharmanova suplementi i Cedralex proizvodi su nam vraćali energiju kako ni jednog trenutka ne bismo posustali u ovom jedinstvenom proslavljanju leta i pravih vrednosti. A kako je bitno da budemo lepi i iznutra i spolja, nepregledan spektar boja i mirisa otkrila nam je Farmasi kozmetička kuća i podsetila da treba da volimo sebe i da sebi posvetimo vreme kako bi naš unutrašnji sjaj bio vidljiv svima. Svi posetioci su uživali u Vulkan čitalačkom kutku i sjajnim naslovima.
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt