POČINJE COSMO INFLUENCER AWARDS: prijavi se i postani Cosmo Influencer Star!

Ako imate više od 3.000 pratilaca i uticajni ste na društvenim mrežama, prijavite se na takmičenje i osvojite titulu Cosmopolitan Influencer Star

POČINJE COSMO INFLUENCER AWARDS: prijavi se i postani Cosmo Influencer Star! Foto: Promo

Planetarno popularno takmičenje Cosmopolitan Influencer Awards ove godine biće održano prvi put u Srbiji. Ova takmičarska manifestacija počeće 1. juna, a veliko finale imaće u decembru kada će se pobednik naći na naslovnoj strani Cosmopolitana. Tokom leta na sajtu Cosma trajaće glasanje za najbolje influensere, o kojima će odlučivati i posetioci sajta i stručni žiri, a na jesen će na glamuroznoj žurki biti proglašeni i pobednici.

Pravila takmičenja su jednostavna: ako želite da postanete uticajni na društvenim mrežama, imate između 18 i 35 godina i više od 3000 pratilaca na Instagramu, vreme je da se priključite novom projektu Cosmopolitan Influencer Awards 2019 powered by Avon!

Biće nagrađeni najpoznatiji srpski influenseri u šest kategorija - Beauty, Travel, Fashion, Food, Lifestyle i Insta Man, a titula u sedmoj kategoriji Cosmo Influencer Star rezervisana je možda baš za vas!

Potrebno je da popunite formular, napravite kreativnu fotku ili video sa štampanim izdanjem magazina Cosmopolitan i objavite na svojim društvenim mrežama uz tag našeg Facebook i Instagram profila, kao i kompanije Avon, i hashtagove #cosmoinfluencers2019, #cosmoserbia i #AVONandCOSMO.

Možete se prijaviti OVDE.

POČINJE COSMO INFLUENSER AWARDS: prijavi se i postani Cosmo Influence Star!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt