TALIJA - JESENJA MELANHOLIJA VS PROLEĆNA DEPRESIJA: gde pronaći motivaciju i kako se izboriti sa lošim vremenom koje u nama budi aneksioznost

TALIJA - JESENJA MELANHOLIJA VS PROLEĆNA DEPRESIJA: gde pronaći motivaciju i kako se izboriti sa lošim vremenom koje u nama budi aneksioznost Foto: Promo

U ovoj epizodi Talije bili smo gosti trećeg Grill day-a, koji je organizovao Men's Health, a sa glavnim urednikom ovog prestižnog magazina, Stefanom Tošovićem, pričali smo o prolećnoj depresiji i motivaciji.

Na grill day-u, koji se ove godine održao treći put u organizaciji magazina Men's Health, okupili su se mentalno i fizički najjači ljudi u zemlji. U neformalnoj atmosferi popričali smo sa Stefanom Tošovićem, urednikom Men's Health-a o trenutno lošem vremenu, da li i kako ono utiče na ljude i na njihovo raspoloženje, ali i o trendovima u zdravoj ishrani i dijetama.

Posebno lepu vest čuli smo od Jelene Milašinović, PR Beogradske filharmonije, koja je najavila da se za ovu godinu sprema fantastičan spektakl na Ušću.

Pogledajte novu epizodu Talije.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt