Men's Health Grill Day 3 (VIDEO)

Tu je sto za stoni fudbal i stoni tenis, tipična muška zabava u kojoj, opet tipično, uživaju pretežno devojke. Pikado i fliper ne zaostaju u igri. Tu je košarkaška legenda Dejan Tomašević, košarkaška nada Đorđe Gagić, basket igrač Stefan Stojačić, kik-bokser Nikola Filipović, maratonka Nela Bunčić, brojni fitnes treneri, glumac Sloba Stefanović, njegov kolega Miloš Petrović Trojpec... Pogledajte kakav je bio provod na trećem Men's Health Grill Day druženju.

Men's Health Grill Day 3 (VIDEO) Foto: Nemanja Nikolić i Aleksandrar Ljubičić

U saradnji sa kompanijom Lidl, koja je obezbedila sveže meso, hranu, piće i tri vredne nagrade, magazin Men's Health održao je treći Grill Day koji je na neformalnom skupu objedinio mentalno i fizički najjače ljude u zemlji.

Ove godine, kompanija Lidl rešila je da, kao generalni sponzor ovog druženja u Dorćol Platzu, podrži inicijativu Men's Healtha Srbija u misiji popravljanja kvaliteta života u našoj zemlji, pa su za Grill Day obezbedili vrhunske proizvode iz svog asortimana. Sveže meso: crveno, belo i mešano. Gosti su zadovoljili dnevni unos proteina. Pitko pivo: svetlo i tamno. Gosti su zadovoljili dnevni unos ugljenih hidrata. Ukusno vino: belo i crveno. Gosti su namirili crvena i bela krvna zrnca.

Među raskošnim mirisima i ukusima koji upotpunjuju atmosferu dobrog provoda, tu je i Bloom Specialty Coffee. Pripremali su filter kafu premijum kvaliteta.

Uz njih, celu priču je sa stilske strane ojačao jedan od najjačih sportskih brendova - Converse, koji je već drugi put jedan od sponzora ove manifestacije.

Srpsko izdanje magazina Men's Health je štivo koje već godinama na najbolji način svojim čitaocima približava psihologiju, treninge, navike i stavove onih koji su uspeli da budu pobednici u onome što rade. S tim u vezi, događaji pod okriljem ovog brenda imaju za cilj da na jednom mestu okupe sve one ljude koji nas motivišu svojim podvizima, kao i saradnike koje te rezultate valjano predstavljaju javnosti.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt