STIŽU NOVI HIT NASLOVI: ovog proleća HBO+ i mts TV će vas prikovati za fotelju

Fanovi serija Milijarde, Metalne zvezde ili Privlačne samohrane majke imaju razloga za radovanje...

STIŽU NOVI HIT NASLOVI: ovog proleća HBO+ i mts TV će vas prikovati za fotelju Foto: Image net

Ljubitelji filmova i serija moraće dobro da se potrude da ovog proleća isplaniraju svoje vreme ispred malih ekrana. Bogata ponuda filmskog i serijskog sadržaja, koju su i ove godine pripremili HBO i mts TV, nalazi se na samo par klikova na daljinskom upravljaču i biće otključana za sve mts TV korisnike do kraja oktobra meseca.

Prvi neka se spreme fanovi serija Milijarde, Metalne zvezde ili Privlačne samohrane majke, čije nove sezone počinju ovog proleća. Sudeći po najavama, nove sezone još su uzbudljivije od prethodnih. Sa druge strane, već sada veliku pažnju privlače i novi naslovi kao što su Potomci, Pristanište, Ja sam noć, kao i mnogi drugi, a koji prema ocenama kritičara prete da postanu sledeći veliki hitovi.

Ovom prilikom u okviru HBO+ paketa, ni ljubitelji filmova neće ostati uskraćeni, te su samo neki od blokbastera koji će ih obradovati upravo Nemoguća misijaRazilaženje, Antmen i osa, Neviđeni 2, Hotel Transilvanija 3, kao i Solo: Star Wars priča.

Aktivacijom paketa HBO+ svi korisnici mts TV-a imaju priliku da gledaju hit filmski i serijski sadržaj na HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 kanalima koji su otključani do kraja oktobra.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt