VODITELJKA NATAŠA PAVLOVIĆ PODELILA USPOMENU IZ PROŠLOSTI I ODUŠEVILA INSTAGRAM: slika iz mladosti i poruka pokrenuli lavinu komentara (FOTO)

Nataša Pavlović je objavila sliku iz mladosti i inspirisala svoje obožavatelje na Instagramu da se sete svoje mladosti i starih ljubavi.

VODITELJKA NATAŠA PAVLOVIĆ PODELILA USPOMENU IZ PROŠLOSTI I ODUŠEVILA INSTAGRAM: slika iz mladosti i poruka pokrenuli lavinu komentara (FOTO) Foto: Aleksandar Jovanović Cile / Instagram

Voditeljka Nataša Pavlović nije odolela izazovu koji ovih dana vlada na društvenim mrežama, piše Lepa & Srećna. Izazov je osmišljen tako da svi postave sliku od pre 10 godina i svoju najnoviju sliku.

Podsećamo vas da je na taj izazov odgovorila i popularna voditeljka Jovana Joksimović i potpuno je iznenadila sve na Instagramu, time što niko nije primetio promenu između stare i nove fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

A Nataša je izazvala drugačiji efekat, razlika je primetnija, na slici od pre deset godina izgleda mlađe odnosno kao dete, dok sada izgleda zrelije i lepše sudeći po komentarima na Instagramu. Svi su se složili da je popularna voditeljka sada lepša nego pre 10 godina.

Zato izvadite svoje stare albume i podsetite se kako ste izgledali i šta ste radili pre 10 godina. Možda vam se vrate i lepe uspomene koje ste davno zaboravili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticna.zena) on

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt