JOVANA JOKSIMOVIĆ PRIHVATILA IZAZOV: niko nije mogao da veruje da je poznata voditeljka pre 10 godina izgledala OVAKO (FOTO)

Fotografija Jovane Joksimović od pre 10 godina je izazvala komentara!

JOVANA JOKSIMOVIĆ PRIHVATILA IZAZOV: niko nije mogao da veruje da je poznata voditeljka pre 10 godina izgledala OVAKO (FOTO) Foto: Damir Dervišagić / Instagram

Poznata TV voditeljka Jovana Joksimović je odlučila da prihvati izazov koji ovih dana vlada na društvenim mrežama, piše Lepa & Srećna. Radi se o izazovu "10 godina" odnosno zadatku u kome svi treba da podele svoju sliku od pre 10 godina i sada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Zato je lepa supruga Željka Joksimovića postavila fotografije koje su potpuno iznenadile sve na Instagramu. Niko nije mogao da veruje da je među fotografijama slika koja je napravljena pre 10 godina.

Razlika između stare i nove fotografije je bila jedino u boji karmina i kose. Sve ostalo na poznatoj voditeljki je potpuno isto.

Mnogi su komentarisali da ne vide razliku, a neki su pitali koja od ove dve fotografije je stara 10 godina. Mnogi su zaključili da voditeljka izgleda prelepo i negovano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt