SLIKA HLEBA I LEPA BRENA NASMEJALI CELU SRBIJU: komentari pljušte, a jedan će vas oduševiti (FOTO)

Popularna pevačica Lepa Brena je napravila pravu pometnju na Instagramu! Niko nije mogao da odoli a da ne prokomentariše sliku!

SLIKA HLEBA I LEPA BRENA NASMEJALI CELU SRBIJU: komentari pljušte, a jedan će vas oduševiti (FOTO) Foto: Ana Paunković/Instagram

Lepa Brena je objavila sliku na društvenoj mreži Instagram, a komentari i lajkovi su pljuštali, piše Lepa & Srećna. Verovatno ste pomislili da je popularna pevačica objavila sliku da se pohvali kulinarskim umećem.

Međutim Lepa Brena je objavila sliku hleba i sad se pitate se šta je toliko atraktivno na toj slici. Ono što je zabavilo mnoge jeste da je na slici ispod hleba piše ime tog hleba, kratko i jasno Lepa Brena. Tačno, hleb se zove kao i popularna pevačica. I to ne u Srbiji, već u inostranstvu. Zanimljiva slučajnost, zar ne?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Verovatno će mnogi, zabave radi, poželeti da probaju hleb sa pevačicinim imenom. Zato se javio jedan obožavatelj iz Šapca koji je prokomentarisao kako kod njih u Šapcu godinama postoji hleb koji se zove Lepa Brena.

Komentari su pljuštali, a Brenini obožavatelji su se silno zabavljali i smišljali dosetke. Vidi se da poznata pevačica nema problema sa dobrom šalom na svoj račun...

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Izvor: Lepa & Srećna
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt