ODUŠEVIĆE VAS NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA POZNATE DIZAJNERKE: rustični detalji i kamin za najlepše praznično raspoloženje u domu Verice Rakočević (FOTO)

Verica Rakočević je svojom novogodišnjom dekoracijom oduševila ljubitelje elegancije i klasike. Evo kako izgleda novogodišnja jelka poznate dizajnerke.

ODUŠEVIĆE VAS NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA POZNATE DIZAJNERKE: rustični detalji i kamin za najlepše praznično raspoloženje u domu Verice Rakočević (FOTO) Foto: Damir Dervišagić/Instagram

Verica Rakočević se na Instagramu pohvalila svojom prazničnom dekoracijom, piše Lepa & Srećna. U moru slika sa luksuzno okićenim jelkama, Vericina se izdvaja jednostavnošću i elegancijom.

Dizajnerka je rešila da se poigra sa klasičnim ukrasima koji izgledaju kao nekada kad smo kitili jelke. Crvena boja, šljokice, zlatne niti, kugla kao od pamuka i sijalice u obliku srca i pahulja oslikavaju pravi šarm ove jelke.

Ukrasa nije previše pa se pored lepih detalja vidi i zelenilo jelke.

U pozadini, kao najlepši detalj, je kamin od crvene cigle ukrašen bogatim zelenilom, crvenim mašnama i svećama.

Pratioci poznate dizajnerke nisu mogli da odole ovom prizoru, a komentari su se ređali. Svi hvale jelku a posebno su oduševljeni jednostavnošću, stilom i elegancijom koji je dizajnerka unela u praznični dekor. A svi su saglasni da jedna ova slika izaziva osećaj topline i ušuškanosti, zato smo sigurni da će Verica uživati u prazničnoj atmosferi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt