SEKA ALEKSIĆ OKITILA SVE KAPIJE, A JELKA ZA JAKOVA IMA 3 PRELEPA DETALJA: "Nova godina ne donosi ispunjenje želja", kaže pevačica (VIDEO)

Seka Aleksić bira novogodišnje ukrase i boje dekoracije, pre svega, da razveseli svog sina Jakova!

SEKA ALEKSIĆ OKITILA SVE KAPIJE, A JELKA ZA JAKOVA IMA 3 PRELEPA DETALJA: "Nova godina ne donosi ispunjenje želja", kaže pevačica (VIDEO) Foto: Damir Dervišagić / Instagram

Seka Aleksić podelila je sa svojim obožavaocima na Instagramu detalje pretpraznične atmosfere u svom domu, piše Lepa & Srećna.

Pevačica uživa u dekorisanju doma za velike praznike, sada je nadmašila i samu sebe, tako što je okitila čak i kapije, ulazna vrata, stepenište... pratioci jedva čekaju da vide kako izgleda ostatak dvorišta.

Jelka i kamin su i ove godine u plavim tonovima, koji su posebno izabrani radi sina Jakova.

Na jelci su, uz raskošne kugle i cvetove, posebno osmišljeni i zanimljivi detalji - male klizaljke, ali i jednorog - čudesno biće koje ispunjava želje, kao i gitara-igračka - takođe, u bebi plavoj boji!

Da li su ovi simboli posebno izabrani? Da li Seka ima i naročite želje za svog sina?

Svojom porukom, ona je pomalo iznenadila fanove ali i podelila svoje uverenje u pogledu Nove godine.

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA ŠTA ĆE OBUĆI ZA NOVU GODINU: ovo je glavni trik za njen seksi izgled

"Praznici nam stižu! Da li se radujete Novoj godini?! Kakve su vam želje?! Moje mišljenje je da Nova godina ne donosi ispunjenje želja, radovati se treba svakom novom danu koji nam Bog podari! I ove godine smo okitili jelku za Jakova iako on još nije svestan šta ona predstavlja, pa svaki dan počupa nekoliko ukrasa sa nje", napisala je Seka uz video sa jelkom.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt