DRAGANA KATIĆ U BELOJ HALJINI ZAPALILA INSTAGRAM: najlepše izdanje popularne voditeljke kao modna inspiracija za novogodišnju noć (FOTO)

Dragana Katić oduševila je Instagram u ovoj modnoj kombinaciji, a sama haljina može da posluži kao inspiracija za novogodišnju zabavu!

DRAGANA KATIĆ U BELOJ HALJINI ZAPALILA INSTAGRAM: najlepše izdanje popularne voditeljke kao modna inspiracija za novogodišnju noć (FOTO) Foto: Damir Dervišagić / Instagram

Popularna TV voditeljka Dragana Katić poznata je po efektnim modnim kombinacijama kao i po tome da uvek izgleda sređeno i negovano, piše Lepa & Srećna.

Ono što je ovog puta potpuno oduševilo Instagram je kombinacija koja počiva na samo dve boje, a ipak izgleda neobično i neočekivano.

Dragana se odlučila za modnu kombinaciju koja će učiniti da se razlikujete od mnogih za dugo očekivanu novogodišnju noć. Naime, popularna voditeljka je obukla čisto belu haljinu sa volanima na rukavima i oko donjeg dela haljine. Na krajevima same haljine i rukava, ova toaleta ima crni porub koji zajedno sa volanima razbijaju monotoniju bele boje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt