NEKA VAS DIJABETES NE SPREČI DA UŽIVATE U SLATKIŠIMA: ovoj fenomenalnoj poslastici niko ne može da odoli!

NEKA VAS DIJABETES NE SPREČI DA UŽIVATE U SLATKIŠIMA: ovoj fenomenalnoj poslastici niko ne može da odoli! Foto: Profimedia

Dijabetes je ozbiljna bolest od koje pati više od 700 hiljada ljudi u Srbiji, dok brojka na svetskom nivou iznosi neverovatnih 450 miliona!

Da stvar bude još gora, broj obolelih neprestano se povećava, a prema prognozama stručnjaka, do 2040. godine će se udvostručiti.

Osim redovnih lekarskih kontrola i uzimanja terapije ukoliko je prepisana, ključna stvar u kontrolisanju dijabetesa jeste ishrana. Oboleli od šećerne bolesti moraju mnogo toga da se odreknu, prvenstveno kada su u pitanju slatkiši, pa im ostaje samo da se "slade" bezukusnim lajt poslasticama punim veštačkih sastojaka.

Ali, sada je sa time završeno - na našem tržištu postoji savršena poslastica za dijebetičare - Seven Heaven Sugar free sladoledi!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seven Heaven (@sevenheavenicecream) on Aug 15, 2018 at 4:49am PDT

 

Seven Heaven Sugar free sladoledi napravljeni su bez dodatog šećera, od premium italijanskih baza i potpuno prirodnih sastojaka visokog kvaliteta, među kojima dominira sveže mleko sa lokalnih farmi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seven Heaven (@sevenheavenicecream) on Oct 16, 2018 at 5:33am PDT

 

Seven Heaven Sugar free sladoledi izrađuju se prema staroj recepturi vrhunskih italijanskih đelato majstora, niskokalorični su i dolaze u tri fenomenalna ukusa - vanila, kakao i osvežavajući limun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seven Heaven (@sevenheavenicecream) on Nov 1, 2018 at 5:25am PDT

 

Dodatna prednost Seven Heaven sladoleda je to što se prave bez štetnih hidrogenizovanih i rafinisanih biljnih masti, emulgatora i veštačkih aroma, pa u njima možete da uživate bez griže savesti.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seven Heaven (@sevenheavenicecream) on Nov 6, 2018 at 6:38am PST

 

Vaš omiljeni Seven Heaven Sugar free sladoled možete da poručite na broj telefona 066/66-00-330 za teritoriju Beograda i on će stići na vašu kućnu adresu za svega 45 minuta, i to bez troškova dostave!

Napravite svoj omiljeni miks ukusa i uživajte u zdravoj poslastici!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt