KO SPREMA NAJLEPŠU SARMU U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: evo kako teku pripreme za Aranđelovdan u kući Lepe Brene i Bobe (FOTO)

U domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića svake godine pred Aranđelovdan teku porodične pripreme sa slavlja, a zadnjih godina najaktivniji su bili Boba, Stefan i Viktor. Evo saznajte ko ove godine sprema najlepšu sarmu!

KO SPREMA NAJLEPŠU SARMU U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: evo kako teku pripreme za Aranđelovdan u kući Lepe Brene i Bobe (FOTO) Foto: Damir Dervišagić/Instagram

Aranđelovdan ove 2018. godine pada u sredu, 21. novembra. Slava Svetog arhangela Mihaila je jedna od najvećih srpskih slava posle svetog Nikole, piše Lepa & Srećna. Mnogi Srbi slave Aranđelovdan, a među njima i porodica Živojinović

Tačnije u domu Lepe Brene za Aranđelovdan se okuplja veliki broj gostiju i za tu priliku Boba Živojinović koji je poznat po tome da vrsno kuva, a i njihovi naslednici Stefan i Viktor vole da se pridruže u pripremanju slave.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se slavi Aranđelovdan: Žito je obavezno za slavu svetog Arhangela Mihaila (VIDEO)

Svake godine Boba i deca prave sarmu, a s obzirom na broj gostiju, verovatno pravljenje slavske sarme zahteva ogroman lonac i mnogo veštih ruku. A toga nikako ne fali u domu Živojinovića. Prethodnih godina je Boba kroz šalu pretio da neće moći da im otkriva recept inače bi morao da ih ubije.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite ko ove godine sprema sarmu!

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt