BOSA MEGAN MARKL SAD IZAZIVA PAŽNJU STOPALIMA! HALJINE U AUSTRALIJI PALE U DRUGI PLAN: da li su noge platile zbog visokih štikli (FOTO)

Čak i bosa Megan Markl je glavna meta svih medija!

BOSA MEGAN MARKL SAD IZAZIVA PAŽNJU STOPALIMA! HALJINE U AUSTRALIJI PALE U DRUGI PLAN: da li su noge platile zbog visokih štikli (FOTO) Foto: Profimedia

Megan Markl je sa suprugom Harijem provela je punih 16 dana u oktobru 2018. godine na australijskoj turneji - sada u zvaničnoj poseti regionu Okeanije, a posetili su i Fidži, Tongo...

Dizajneri zadovoljno trljaju ruke, s obzirom na to da je stil vojvotkinje od Saseksa na ovoj turneji bio pod pažljivom lupom javnosti, a ocenjen je najvišim ocenama i svuda su mogle da se čuju samo reči hvale.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL LAŽNO OPTUŽENA: da li je stvarno izašla u providnoj suknji, prosudite sami! (FOTO)

No, čak i kada je bosa i sa tradicionalnim obeležjima domaćina, o Megan se piše... Naime, jedna od njenih obaveza bila je i poseta kući Maoa na Novom Zelandu, kada se izula kako bi ispoštovala tradiciju domaćina.

Pogađate, lepa 37-godišnjakinja morala je da skine visoke potpetice, a sve kamere i fotoaparati su se preusmerili u tom pravcu, pa su njena stopala postala vest dana u Velikoj Britaniji.

KAKO IZGLEDA SPORNA SLIKA BOSE MEGAN MARKL POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt