MUSTAFA SANDAL IMA NOVU LJUBAV: zavodnica iz serije „Sulejman Veličanstveni“ osvojila bivšeg muža Emine Jahović?

Fotografija Mustafe Sandala na društvenim mrežama izazvala je ogromnu pažnju medija!

Ali Džeren ne želi da daje izjave novinarima pa joj je telefon ovih dana isključen, no zato s druge strane na svom instagramu objavlje sve što je u vezi s burom koju je Mustafa inicirao. Lepa menekenka, koju smo gledali ka Ahsen hatun u „Sulejmanu Veličanstvenom“, robinju kojoj je Hurem dodelila zadatak da zavede i diskredituje Lutfi-pašu, i inače poslednje dve-tri godine  privlači pažnju zbog problema u privatnom životu.

 

;

Slavu je stekla kao partnerka Buraka Ozčivita (pre nego što je postao Bali-beg) u seriji Očevina, ali joj ona izgleda nije donela sreću.

PROČITAJTE JOŠ: MILIONI ŠOKIRANI NA INSTAGRAMU! SLAVNI TURSKI PAR OBJAVLJUJE SLIKE SA LETOVANJA: nećete verovati šta rade prelepa turska glumica i njen muž na kraju dana (FOTO)

Zaljubila se u Umuta Aslana, hotelijera iz Antalije, i sklopila s njim verski brak kao druga žena jer je on već bio oženjen.

Ubrzo je ostala u drugom stanju, a tokom trudnoće je, kako danas otkriva, dobijala teške batine od ljubomornog muža.

 

 

Razišli su se odmah po rođenju ćerkice Arje. A kako nesreća nikad ne dolazi sama, Arji je s dve i po godine otkriven tumor na bubrezima i započela je teška bitka za njen život.

Ali u jednom trenutku se oglasila bolnica u kojoj je devočica lečena i optužila Džeren da odbija dalje hemoterapije detetu. Slučaj je izazvao veliki gnev javnosti a istovremeno je predat zahtev sudu da zaštiti dete. No, pokazalo se da je Arja nastavila lečenje samo u drugoj bolnici koju je njena mama smatrala prihvatljivijom. Mala Arja je danas dobro, a mama joj je za treći rođendan pripremila parti koji je koštao oko 30.000 evra.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt