DO SAD NEVIĐENO! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NA SVADBI SVOG OCA OSTAVILA SVE BEZ REČI: da li je ovo prava moda za venčanje (FOTO)

Svima je zapalo za oko ono što je trudna pevačica Aleksandra Prijović obukla za venčanje njenog oca.

DO SAD NEVIĐENO! ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NA SVADBI SVOG OCA OSTAVILA SVE BEZ REČI: da li je ovo prava moda za venčanje (FOTO) Foto: Damir Dervišagić/Instagram

Pevačica Aleksandra Prijović je prisustvovala jednom svečanom događaju, piše Lepa & Srećna. Njen otac Nedeljko se oženio, a Aleksandra je zajedno sa Filipom prisustvovala venčanju.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU ZBOG TRUDNOĆE: savet lekara promenio sve njene planove (FOTO)

Ono što je svima zapalo za oko jeste ono što je Aleksandra obukla za ovako svečan događaj. Mlada pevačica je došla u crnim farmerkama, kožnim čizmama i bež kaputu. Na licu je imala diskretnu šminku i kosu pustila da joj pada preko ramena. Iako smo navikli da viđamo Aleksandru u elegantnim haljinama i cipelama sa štiklom, pogotovu u svečanim i značajnim prilikama. Zato su se svi pitali da li je njen stil primeren za venčanje

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aleksandrinu modnu kombinaciju!

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt