NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O LJUBAVNIM PROBLEMIMA: Moja sreća više ne zavisi od muškaraca!

Nataša Bekvalac je otvorila dušu i progovorila o muškarcima, svojoj novoj kilaži i njenoj najvećoj ljubavi!

Iako je bilo onih koji su joj zabili nož u srce kaže da uvek nađe opravdanje i za takve ljude:

- To je do onih koji zabijaju. Ja uvek nadjem opravdanje za te ljude. U toku svoje dvadesetogodišnje karijere mnogo sam radila na sebi. Ne na trepavicama, noktima ili kosi nego na onom unutrašnjem, duhovnom delu sebe da bih mogla da razumem i da oprostim. Jer kada razumeš i oprostiš sve više rasteš i manje te povredjuju te stvari. Ne zato što praviš oklop već zato što pronalaziš razumevanje za sve ljude i za njihove mane i slabosti.

O njenom ljubavnom životu se sve manje više uvek znalo o savetima kaže:

- Ja bih mogla svakog da posavetujem u vezi ljubavnih problema i to jako dobro, a kada sam ja u pitanju, uvek zglajznem.

Njena najveća sreća su upravo ćerke koje se kaže, ludo vole.

- Moram da priznam da su njih dve potpuno različite, ali se ludo vole. Dok ostali ljudi beže od kuće i trude se da "utrape" dete jedni drugima, mi se o Katju bukvalno otimamo. Toliko me je preporodila i mislim da se to na meni i vidi. Ovo majčinstvo me je obnovilo u svakom smislu te reči – i kao ženu i kao majku i kao profesionalca. Katja mi je dala veliki vetar u leđa i mislim da sam beskrajno podmlađena.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI TRENUCI SA LETOVANJA NATAŠE BEKVALAC: popularna pevačica u letnjem izdanju oduševila Instagram (FOTO + VIDEO)

Pevačica se osvrnula se i na sve što joj se dešavalo proteklih godina:

- Mislim da je sve ovo što se dešava godinama unazad velika lekcija za mene. Čini mi se da sam tek ove godine pročitala onu pravu, a to je da me Bog uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera sa kojim sam tj. od muškarca nego da je moj zadatak da pronađem sreću unutar sebe i nekim drugim stvarima. Ne u ljudima oko mene nego zaista unutar sebe. Nadam se da napredujem svaki dan i da ću naučiti tu lekciju. Mislim da sam na dobrom putu jer to zaista sve više osećam - ispričala je Nataša.

Izvor: Blic/Exkluziv
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt