VENČANJE KOJE JE ŠOKIRALO TURSKU: udala se lepa Ajsen iz serije "Zlatareva kći" a nećete verovati kakvu zabavu je priredila za najlepši dan (FOTO)

Želja mladog bračnog para je bila da ceremonija venčanja bude vanserijska...

VENČANJE KOJE JE ŠOKIRALO TURSKU: udala se lepa Ajsen iz serije "Zlatareva kći" a nećete verovati kakvu zabavu je priredila za najlepši dan (FOTO) foto: Youtube Printscreen

Svaki zaljubljeni par sanja da njihovo venčanje bude jedinstveno i da kao takvo ostane u večnom sećanju i njima i njihovim gostima, piše  Lepa & Srećna. Izuzetak nisu ni turski glumci Džansu Tosun (30), lepa Ajsen iz serije “Zlatareva kći”, i Erkan Kolčak Kostendil (35), nesrećni Mehmet, Narinin brat iz “Milosti”.

Ljubav među njima je planula pre dve godine, na setu serije “Familija”. Serija je, nažalost, bila kratkog veka, potrajala je svega deset epizoda, ali je njihova veza jačala pa su se odlučili na brak.

PROČITAJTE JOŠ: MILIONI ŠOKIRANI NA INSTAGRAMU! SLAVNI TURSKI PAR OBJAVLJUJE SLIKE SA LETOVANJA: nećete verovati šta rade prelepa turska glumica i njen muž na kraju dana (FOTO)

Na svadbu su malo pričekali. Erkan je, naime, u hit seriji “Čukur” ostvario fantastičnu ulogu i nakon višegodišnje glumačke karijere definitivno postao svezda, ali cena za to je hronični nedostatak slobodnog vremena. No, što se čeka, to se i dočeka.

Zaljubljeni par je priredio svadbu u okolini Antalije. Zakupili su jedan prelepi hotel, zapravo kompleks drvenih kuća sa svim bitnim sadržajima. Jer njihova je želja bila da im svadba bude vanserijska, vesela, u prirodnom okruženju sa mnogo zabavnih sadržaja. Ukratko, poput vašara.

Kliknite OVDE da vidite kako su mlada i mladoženja izgledali!

 

A post shared by Cansu Tosun (@cansutosun) on Aug 11, 2018 at 2:41am PDT
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt