LEPA BRENA OTKRIVA PLANOVE ZA PENZIJU: Evo zašto neću da uđem u žiri "Zvezda Granda"!

Poznata pevačica Lepa Brena priznaje da je razmišljala o penziji a evo koja je njena finalna odluka!

LEPA BRENA OTKRIVA PLANOVE ZA PENZIJU: Evo zašto neću da uđem u žiri "Zvezda Granda"! Foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena je već decenijama na domaćoj sceni i dalje sa žarom i osmehom uveseljava publiku širom bivše Jugoslavije. A sada otkriva zašto je razmišljala o odlasku u penziju.

"Ne želim penziju, želela sam je kada sam imala 29, 30 godina. Postoji ta jedna priča, kada sam otišla kod Vange i Vanga mi je rekla da sledeće godine, kada dođem u Bugarsku, da ponovo svratim kod nje, a ja sam joj tada odgovorila da iduće godine idem u penziju jer sam se zaista naradila. Tada sam radila po dva koncerta dnevno sa “Slatkim grehom”. To mi je bilo toliko naporno da sam htela da se bavim nekom novim biznisom, imala sam nekakve ideje i planove. Nisam znala da ću sresti Slobodana Živojinovića koji će da preuzme taj biznis plan i promeni moj život. Tako da se on bavi biznisom, a meni je dozvolio da se bavim šou-biznisom, zaista volim ovaj posao. Ono što je veoma važno je da ja zaista imam vremena da se bavim svojom publikom i da im posvetim svu svoju ljubav, snagu i energiju. Naravno, sve to se dobija iz porodice i nekog privatnog života. Tek sad u ovim kasnim godinama sam počela da uživam, tako da od penzije nema ništa", kroz osmeh je izjavila pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ POSTAĆE RODITELJI, A OVU VEST SU DUGO KRILI I OD PORODICE: evo šta je Lepa Brena otkrila o trudnoći mlade pevačice (FOTO)

Bilo kako bilo, u žiri "Zvezda Granda" se neće vraćati.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da saznate zašto pevačica više ne želi da bude u žiriju!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt