NOVAK ĐOKOVIĆ OBJAVIO ISPOVEST I RASPLAKAO CELU SRBIJU: sada čitav svet zna kakav pakao je preživeo

Novak Đoković je na društvenoj mreži Instagram opisao kako je izgledala njegova borba za trofej na Vimbldonu do podrške porodice koju voli najviše na svetu!

NOVAK ĐOKOVIĆ OBJAVIO ISPOVEST I RASPLAKAO CELU SRBIJU: sada čitav svet zna kakav pakao je preživeo Foto: Andrew Boyers/Instagram

Srpski teniser Novak Đoković je na Instagramu napisao "tri toma", objašnjavajući na početku da ih je pisao između menjanja pelena i čitanja knjige o dinosaurusima.

Novakova ispovest je počela ovako:

"Kao prvo, to što je moj sin bio u naručju moje supruge u boksu tokom ceremonije dodele pehara je najdivniji osećaj koji sam doživeo ikada u karijeri. Kada sam postao otac, jedan od najvećih snova bio mi je da me deca gledaju kako igram i osvajam trofeje. San je postao stvarnost pre nekoliko dana. Svi mi traže da opišem osećaj. Svima kažem da je to nezaboravno, posebno, predivno... Ali, pre svega, to je magično. Kada sam pomislio da momenat ne može da bude bolji, on je povikao: 'Tata, tata'. Tada sam se potpuno istopio. Zahvalan sam što sam to doživeo".

PROČITAJTE JOŠ: KAKO NOVAK ĐOKOVIĆ USPEVA DA ČUVA DECU I BUDE USPEŠAN: ovi slavni teniseri su super tate, evo ko je zaslužan za to (FOTO)

"Zamišljao sam i molio se da osvojim gren slem trofej pred svojim detetom. Srećom, Tara raste i ne mogu da dočekam da me vidi u istoj situaciji kao što me je video Stefan. Moj ceo svet je bio tenis dok nisam postao suprug i otac. Sve što sam radio bilo je usmereno ka tenisu".

"Kada sam postao otac i suprug, moj svet je evoluirao. Nije se promenio, već se pretvorio u nešto mnogo lepše. Naravno, i mnogo je više obaveza. Sve to otvara novu dimenziju ljubavi i energije, za koje ni ne znate da postoje. I najveći dar od Boga je osećaj predanosti deci. Ali, nije to odmah jasno kad se postane otac. Potrebno je da se uči kako bi se postigao 'zlatni balans' u životu, za kojim svi tragaju. Za mene, to je bio balas između tenisa, prioriteta i porodice. Moja žena mi je mnogo pomogla i pružala podršku dok nije rodila Stefana i Taru. Uvek je imala vremena da razgovaramo o svemu što me muči i da nađemo način kako da dajem maksimum i na terenu i kod kuće sa decom".

Kliknite OVDE da pročitate drugi deo Novakove ispovesti!

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jul 19, 2018 at 2:03pm PDT
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt