POGLEDAJTE KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: glumica je objavila seksi sliku sa plaže, a ceo Instagram je oduševljen (FOTO)

Sloboda Mićalović otputovala je na more sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, a njena zanosna slika sa plaže oduševila je ceo Instagram!

POGLEDAJTE KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: glumica je objavila seksi sliku sa plaže, a ceo Instagram je oduševljen (FOTO) Foto: Marina Lopičić/Instagram

Nije tajna da pored mnogobrojnih poslovnih obaveza, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković koriste svaki trenutak kako bi ga proveli zajedno u porodičnom okruženju.

Poznati glumački par već godinama letuje u Grčkoj, a ovaj običaj ispoštovali su nedavno kada su spakovali kofere i uputili se u pravu morsku avanturu.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ PREKRŠILA PRAVILO I IPAK OBJAVILA SLIKU SVOJIH ĆERKI: Instagram oduševljen dirljivom fotografijom srpske glumice sa bliznakinjama (FOTO)

I kako njihovi fanovi retko imaju prilike da ih vide u ovakvom izdanju, Sloboda Mićalović iznenadila je još jednom fotografijom sa plaže.

Kliknite OVDE da pogledate kako Sloboda Mićalović izgleda bez šminke!

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt