HAOS NA INTERNETU! ACO PEJOVIĆ ŽRTVA PREVARE: i žene prevarene, pevač završio u policiji (FOTO)

Prevarant sa Interneta predstavljao se kao pevač Aco Pejović i uzimao ženama novac - evo na koje poruke nikako ne smete da odgovarate!

HAOS NA INTERNETU! ACO PEJOVIĆ ŽRTVA PREVARE: i žene prevarene, pevač završio u policiji (FOTO) Foto: Dragan Kadić

Aco Pejović nedavno je završio u policiji! Pevaču je nastao pakao u životu jer je neko pod njegovim imenom opljačkao četiri žene. Kad je za to saznao, pevač je slučaj prijavio nadležnim organima.

- Agonija traje već više od pola godine. Pejović je jako uznemiren jer neko koristi njegovo ime da bi na prevaru uzimao pare. On sumnja da iza svega stoji neko iz njegovog okruženja jer zna mnogo stvari o njemu i to koristi. Ta osoba preko mesindžera na Fejsbuku zavodi žene i, kad vidi da su se zaljubile, izvlači im pare. Jednoj je uzeo 500 evra, drugoj oko 3.000, a za ostale dve Pejović ne zna. Ko zna koliko ih uopšte ima, on je saznao za ove četiri - kaže naš izvor blizak Pejoviću.

PROČITAJTE JOŠ: NA INSTAGRAMU HAOS ZBOG NOVE FRIZURE LEPE TV VODITELJKE: pogledajte zašto su mnogi razočarani novim izgledom Sanje Kužet (FOTO)

Aco je, i pored toga što je obavestio policiju, počeo i sam da se raspituje i otkrio da je jedna žena iz Lazarevca, druga iz Crne Gore, treća Rumunka iz Beča, dok za četvrtu još uvek nije saznao gde živi.

- Te žene misle da ih je Pejović prevario. Ta osoba im je pričala kako se razvodi od supruge Biljane i da mu je ona uzela sve pare, pa da mu zbog toga trebaju. Ne znam kako su pale na priču kada se dobro zna da je Aco jedan od najplaćenijih pevača i da svakog vikenda ima nastupe. Ali očigledno ih je on zaveo, pa su poverovale u njegovu priču. Skidao je slike sa njegovog Instagrama i slao im da bi ih uverio da je to on. Jedna je bila i na njegovom nastupu, slikali su se dok je bio na bini - nastavlja naš dobro upućeni izvor i dodaje:

Kliknite OVDE da pročitate šta je Aco Pejović rekao o ovoj prevari! 

Објава коју дели ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) дана 1. Мај 2018. у 2:58 PDT
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt