NEĆETE VEROVATI ŠTA ĆE ANA NIKOLIĆ POKLONITI ĆERKI ZA 1. ROĐENDAN: niko nije očekivao da će mala Tara dobiti ovako luksuzan poklon (FOTO)

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta odlučili su šta će da poklone ćerki za 1. rođendan, a niko nije očekivao da će izabrati baš ovako luksuzan poklon!

Roditelji devojčice složili su se oko jedne stvari - poklona.

PROČITAJTE JOŠ: POPULARNA PEVAČICA ANA NIKOLIĆ ZAPANJILA PORODICU I PUBLIKU: Rastina žena postaje poljoprivrednik, evo šta planira da seje

"Dugo su razmišljali šta bi bilo pametno da joj kupe za prvi rođendan, kako bi je taj poklon jednog dana asocirao na njih dvoje. Ipak, na kraju su se složili da će otvoriti račun u banci na njeno ime, gde će joj za krštenje i prvu godinu života uplatiti 20.000 evra. Kao potvrdu da se neće zaustaviti na ovoj cifri, otkrili su nam da će svake godine uplaćivati određenu sumu sve dok ne napuni 18 godina. Tara će tek tada moći da pristupi svom računu i da ga koristi. Kada njihova ćerka odraste, ona će imati nekoliko stotina hiljada evra, pa tako Ana i Rasta neće morati preterano da brinu, s obzirom na to da će mala Tara biti obezbeđenja. Naravno, njih dvoje računaju da izdvoje deo tog novca i za njeno obrazovanje, jer je poznato da su Rastini roditelji univerzitetski obrazovani ljudi, te tako žele da i Tara bude školovana", otkriva izvor i dodaje:

"Njih dvoje će takođe novac koji mezimica bude dobila za prvi rođendan uplatiti na račun zajedno sa 20.000 evra koje će Tara dobiti od mame i tate", kaže izvor.

Izvor: Kurir/Alo
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt