LEPA BRENA PONOVO IZNENADILA MODNIM IZBOROM: seksi čizme kakve još nisu viđene nigde na sceni (FOTO)

Lepa Brena je održala koncert u Sofiji i gosotovala u jednoj emisiji gde je izazvala haos svojim modnim odabirom!

LEPA BRENA PONOVO IZNENADILA MODNIM IZBOROM: seksi čizme kakve još nisu viđene nigde na sceni (FOTO) Foto: Kurir / Daktilo / Instagram

Sofija je u karijeri Lepe Brene oduvek važila za bitnu regionalnu tačku kada je reč o turneji, budući da je u istoriju ovog grada ušla kao neko ko je helikopterom doleteo na koncert na stadionu Vasil Levski i tri sata pevao pred oko 100.000 Bugara.

PROČITAJTE JOŠ: MNOGIM ŽENAMA JE OVAJ TRETMAN ODVRATAN, A LEPA BRENA JE PROBALA: nećete verovati šta je pevačica stavila na lice (FOTO)

I ovoga puta poseta je bila velika, a zajedno sa Brenom, fanovi su u glas pevali stare i nove pesme. Ipak, ono što je obula pred gostovanje u tamošnjoj emisiji izazvalo je pravi haos.

Brena je učestvovala u jednoj od emisija sa sinom Stefanom, a njene čizme su privukle pažnju mnogih. Svi su bili šokirani, ali krajnje pozitivno - modelom koji je ponela za tu priliku. Njene noge su i dalje bile u prvom planu, a još jednom je pokazala šta znači biti oličenje seksepila i u šestoj deceniji.

Kliknite OVDE da vidite neverovatne čizme koje je obula Lepa Brena za ovu priliku!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt