NAJBOLJI NA SVETU: 1 stvar koju svi muškarci treba da nauče od Kristijana Ronalda na dodeli FIFA nagrada

Fudbaler Kristijano Ronaldo dobio je dve FIFA nagrade, a ono što je izgovorio i sa kim se pojavio na dodeli treba da podstakne sve muškarce!

NAJBOLJI NA SVETU: 1 stvar koju svi muškarci treba da nauče od Kristijana Ronalda na dodeli FIFA nagrada Foto: Profimedia/Instagram

Kristijano Ronaldo je 23. oktobra 2017. godine prisustvovao dodeli FIFA nagrada u Londonu, a evo zašto je njegova pojava oduševila ceo svet, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KRISTIJANO RONALDO OBJAVIO EMOTIVNU PORUKU ZA POKOJNOG OCA: evo kako je fudbaler sa decom rasplakao Instagram (FOTO)

Dodela FIFA nagrada je možda jedini događaj koji se odnosi na fudbal, a koji može da zainteresuje svaku ženu. Svaka dama radoznalo gleda kako su se obukle devojke i supruge svetski poznatih fudbalera i kome će vredni momci posvetiti nagradu.

Iako je osvojio dve nagrade, Kristijano Ronaldo nije samo zbog toga bio zvezda večeri. Mnoge je oduševilo njegovo elegantno odelo, kao i prijateljsko pozdravljanje sa velikim rivalima. Međutim, ono što je najviše izazvalo emocija jeste trenutak kada se Ronaldo zahvalio porodici i verenici i otkrio da bi svaka nagrada i titula bez njih bila nemoguća, a morate priznati da retko koji muškarac to javno toliko ističe.

Sliku Ronalda sa porodicom pogledajte OVDE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt