NAJLEPŠA MANIFESTACIJA POSVEĆENA VINU I GROŽĐU: Posetite Vršac gde se održava tradicionalni Grožđebal

Izbor za Mis Berbe, karneval, bacanje grožđa iz aviona samo su deo programa koji će posetioci moći da vide ako ovog septembra budu otišli u grad podno Vršačkog brega.

NAJLEPŠA MANIFESTACIJA POSVEĆENA VINU I GROŽĐU: Posetite Vršac gde se održava tradicionalni Grožđebal Foto: Profimedia

Jesen je u znaku manifestacija posvećenih grožđu i vinu. Dani berbe grožđa, popularno nazvani Grožđebal u Vršcu održaće se ove godine 61. put. Ovaj banatski grad biće domaćin tradicionalne manifestacije od 13. do 16. septembra.  Posetioci će moći da vide izložbu posvećenu grožđu, da probaju najkvalitetnija lokalna vina i uživaju u karnevalskoj povorci u glavnoj ulici. Četvrtak je rezervisan za Izbor za Mis Berbe, a posebna atrakcija je bacanje grožđa iz aviona koje je planirano za nedelju…

PROČITAJTE JOŠ: 3 NAJLEPŠA ROMANTIČNA MESTA U SRBIJI: evo gde možete da otputujete sa malo novca, a bićete oduševljeni (FOTO)

Organizatori su spremili i bogat muzički program. Čast da otvore manifestaciju imaće tamburaški koncert, a nakon toga i Željko Joksimović koji će nastupiti na glavnoj bini u petak. Dan kasnije pevaće Haris Džinović na velikoj bini, a u bašti Doma omladine grupa Bjesovi. Poslednjeg dana manifestacije koncerte na Gradskom trgu održaće Adil i Željko Vasić.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt