SEKA ALEKSIĆ OBJAVILA PORODIČNE SLIKE SA ZIMOVANJA: evo kako se pevačica provodi sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom (VIDEO + FOTO)

Seka Aleksić je sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom otputovala u Milano - pogledajte najlepše porodične fotografije sa zimovanja!

SEKA ALEKSIĆ OBJAVILA PORODIČNE SLIKE SA ZIMOVANJA: evo kako se pevačica provodi sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom (VIDEO + FOTO) Foto: Filip Plavčić

Pevačica Seka Aleksić uživa u odmoru sa porodicom, a njena galerija porodičnih crnobelih fotografija potpuno je raznežila Instagram, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ DRASTIČNO SMRŠALA: evo kako pevačica sada izgleda bez viška kilograma (FOTO)

Seka Aleksić nedavno je otputovala sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom u Milano (Italija), a koliko su srećni što su na okupu i što zajedno uživaju pokazuju fotografije i video snimci koje pevačica redovno objavljuje.

Seka ne krije koliko ljubavi i hemije postoji u njenom braku, pa iz Milana u galeriji najviše ima romantičnih slika. Pored poljubaca i zagrljaja na uzbudljivim destinacijama, video koji je najviše oduševio Sekine obožavaoce je snimak na kojem Seka i Veljko plešu usred prometne ulice, ne obazirući se na prolaznike.

Kako izgleda sin Seke Aleksić i kako se igra sa tatom - pogledajte OVDE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt