VIDEO dočarao celom svetu lepotu Srbije: ovo su najlepši predeli naše zemlje

Vodimo vas na putovanje po Srbiji koje leči dušu i mami osmeh na lice! Pogledajte kako je celom svetu predstavljena lepota naše zemlje...

VIDEO dočarao celom svetu lepotu Srbije: ovo su najlepši predeli naše zemlje Foto: Printscreen/Youtube

Fotograf Dušan Stojančević je još jednom na najlepši način predstavio Srbiju i njene magične predele, piše National Geographic Srbija

PROČITAJTE JOŠ: 5 najlepših vrela u Srbiji: magija prirodnog bogatstva naše zemlje (FOTO)

Srpski fotograf Dušan Stojančević se u celokupnom radu često osvrće na svoje korene, a o njegovim nezaboravnim umetničkim fotografijama i snimcima su pisali i strani mediji.

Da se podsetimo, britanski BBC je još prošle godine prepoznao njegov kvalitet i oduševio se Dušanovim projektom Svet u kapljici vode, a američki National Geographic je u okviru programa The Short Film Showcase objavio njegov video Dan u Beogradu.

Ovog puta Dušan je kombinujuću tajmleps, hajperleps tehniku i snimke dronom koji prikazuju prelepe destinacije u našoj zemlji tokom sva četiri godišnja doba napravio fantastičan video.

PROČITAJTE JOŠ: 10 najlepših planina u Srbiji: osetite duh i magiju prirode od Fruške Gore do Prokletija

Fotografije koje su se našle na ovom snimku, Dušan je skupljao više od dve godine, pa tako na snimku možemo da vidimo Resavsku pećinu, Kopaonik, Drvengrad, Most na Adi, Vlasinsko jezero, Đavolju varoš, Uvac, Lazaricu, Žiču i još mnogo predela naše zemlje.

Iako u tri minuta, koliko traje ovaj video, nisu mogli da stanu svi jedinstveni predeli Srbije, sigurni smo da će nakon odgledanog snimka, turisti poželeti da nas posete, a da ćemo mi još više ceniti (ne)otkrivene lepote naše zemlje i poželeti da istražimo svaki  njen kutak.

Izvor: National Geographic Srbija
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt