VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNIH 7 DANA: stižu kiše i košava, a evo kakvo vreme možemo da očekujemo za Veliki petak i Uskrs (do 28. aprila 2019. godine)

Evo kakve vremenske prilike možemo da očekujemo u toku nedelje i za ukršnje praznike!

Za predstojeće praznike i Veliki petak možemo se radovati pravom letnjem vremenu sa temperaturom oko 30 stepeni kako u glavnom gradu tako i u ostatku Srbije.

- U petak možemo da očekujemo temperature čak do 30 stepeni, međutim već krajem dana stiže nam novo naoblačenje koje će se tokom noći razviti i uzrokovati pojavu pljuskova sa grmljavinom. Ipak, ono što je bitno jeste da prestaje košava koja će najgora biti u utorak - dodao je Đurić.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SRBIJU U NAREDNIH 7 DANA: stižu kiše i košava, a evo kakvo vreme možemo da očekujemo za Veliki petak i Uskrs (do 28. aprila 2019. godine)

Vreme za Uskrs

Za vikend 27. i 28. aprila 2019. godine ćemo imati mali pad temeprature u odnosu na letnju temperaturu petka, ali to ne znači da nas čeka ponovo loše vreme.

Naprotiv u subotu ćemo uživati sa maksimalnih 22 stepena pri čemu će doći do uspostve severozapadnog strujanja vetra.

Sve u svemu možemo biti sigurni da će približne temperature u Srbiji zadržati i da ćemo uživati u lepom vremenu za dane uskršnjih praznika.

Tekst: M. Vranić

Izvor: Blic
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt