Bogata slavska trpeza u domu Lepe Brene: 500 sarmi za Aranđelovdan kod Živojinovića (FOTO)

Pevačica Lepa Brena okupi veliki broj gostiju u svojoj porodičnoj kući u Beogradu svakog Aranđelovdana! Ovoga puta Srbija je oduševljena jednom fotografijom sa slavlja! Evo kako su Živojinovići proslavili svoju krsnu slavu...

Bogata slavska trpeza u domu Lepe Brene: 500 sarmi za Aranđelovdan kod Živojinovića (FOTO) Foto: Instagram

U domu slavne pevačice Lepe Brene za Aranđelovdan vladala je prava praznična atmosfera! Kao i svake godine, tako i ove 2016, Brena i njen suprug Boba okupili su porodicu i prijatelje kako bi proslavili svoju krsnu slavu, Svetog Arhangela Mihaila, piše Lisa.

Gosti su u živali u bogatoj trpezi i dobroj atmosferi, a članovi porodice Živojinović često su na društvenim mrežama objavljivali fotografije priprema slave, kao i fotografije sa samog slavlja.

Tako je Viktor Živojinović, Brenin najmlađi sin, pokazao kako se u njihovoj kući na dan slave dočekuje gost. Na fotografiji koju je Viktor objavio na Instagramu prikazani su osnovni pravoslavni elementi krsne slave, a to su slavski kolač, sveća, žito i ikona.

Međutim, fotografija koja je najviša oduševila Internet jeste slika na kojoj se nalazi lonac u kome je 500 sarmi.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena i Boba Živojinović: Zajedno smo odrastali kroz brak

Kako bi se spremilila bogata trpeza, ova slavna porodica nije imala stručnui pomoć, već su se fotografijama pohvalili svojim veštinama u kuhinji. Brenin srednji sin Stefan objavio je fotografiju na kojoj on i njegov otac kuvaju i spremaju razne đakonije za trpezu.

Ipak, Živojinovići su imali pomoć pevačice Sanje Đorđević koja je Brenina dugogodišnja koleginica i prijateljica.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena: Izgledam baš onako kako treba u ovim godinama

Sanja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona i Brenin sin Stefan spremaju sarmu i nose veliki lonac. Ipak, uspeli su da se izbore sa ovim teškim zadatkom, pa je sarma na trpezi osvojila goste. 

Izvor: Lisa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt