SUMA NOVCA OD KOJE SE SVIMA VRTI U GLAVI: nećete verovati koliko princ Hari i Megan Markl mogu da zarade od Instagrama

SUMA NOVCA OD KOJE SE SVIMA VRTI U GLAVI: nećete verovati koliko princ Hari i Megan Markl mogu da zarade od Instagrama Foto: Profimedia

Mogućnost zarade princa Harija i Megan Markl dvostruko je veća od ona koja se procenjuje da je realna za princa Vilijama i Kejt Midlton, piše Lepa & Srećna.

Kako pišu britanski mediji, u petak 21. februara 2020. godine počela je nova "epizoda" u odnosima vojvode i vojvotkinje od Saseksa i britanske krune kojoj je mladi par u januaru "podneo ostavku".

Naime, Megan i Hari su na Instagramu najavili da imaju nameru da zadrže titulu "kraljevska visočanstva", ali ne planiraju da ih "aktivno koriste".

Umesto toga, oni bi želeli da promovišu brend "Rojal Saseks" od koga se, kako se procenjuje, može veoma lepo zarađivati.

Međutim, kraljica Elizabeta II je odlučila da ne dozvoli korišćenje ove titule.

Stvar se komplikuje tvrdnjom para Saseks da "kraljica ne poseduje vlasništvo nad terminom rojal" ili pojednostavljeno, reč "kraljevski" ne može uopšte ni da se zabrani ni da se samo odabranima dozvoli u običnoj upotrebi.

Međutim, upravo u tom "grmu" leži zec jer je čudesna reč povezana sa ogromnom zaradom, zahvaljujući neverovatnoj privlačnosti koju ima.

Finansijski stručnjaci su tokom vikenda izračunavali kolika bi mogla da bude zarada odmetnutog kraljevskog para i došli do vrtoglavih cifara.

Samo od jedne objave na Instagramu Megan i Hari bi mogli da zarade i po 100 hiljada evra!

Oni već imaju ogromno bogatstvo, procenjuje se na oko 20 miliona funti, ali veruje se da će se vrlo brzo približiti basnoslovno bogatim Bekamovima! Za desetak godina, kažu eksperti, stići će do oko 500 miliona.

Tekst: C. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt