SAVRŠENA VILA U SVETLIM BOJAMA U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI: moderan nameštaj i dvorište iz snova u raju mlade holivudske zvezde (FOTO)

Jednostavno uređene, moderne spavaće sobe, uz raskošna kupatila i divno dvorište - ovo je vila u koju ćete se zaljubiti!

SAVRŠENA VILA U SVETLIM BOJAMA U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI: moderan nameštaj i dvorište iz snova u raju mlade holivudske zvezde (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji
Korona virus NOVO!

Neutralna paleta boja, italijanski nameštaj, nemački kućni aparati... ima li šta da se prigovori prelepoj vili mlade holivudske zvezde Darena Krisa, piše Lepa & Srećna.

Popularni glumac koji je nedavno oženio svoju dugogodišnju verenicu, Miju Svijer, odlučio je da kraj 2019. godine zapečati i kupovinom ove fantastične vile u Holivudu.

Za nešto više od tri miliona dolara, dobitnik nagrade Emi je sebi obezbedio pravo moderno porodično utočište. Tu su mini kućni bioskop, kao i tri spavaće sobe, tri kupatila od kojih jedno podseća na pravo spa utočište, sve u nešto više od petsto kvadrata.

Prelepe terase, moderan bazen, divna kućna teretana, prostrana kuhinja, dvorište u koje ćete se zaljubiti... samo pogledajte!

GALERIJA SLIKA

Tekst: C. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt