KRALJICA NUDI DVA REŠENJA ZA SLUČAJ MEGAN I HARI: tvrdi ili meki otkaz za odlazak sa dvora

Megan Markl nije u Velikoj Britaniji ali će ipak imati priliku da učestvuje na sastanku na kojem se rešava sudbina njene uloge u kraljevstvu...

KRALJICA NUDI DVA REŠENJA ZA SLUČAJ MEGAN I HARI: tvrdi ili meki otkaz za odlazak sa dvora Foto: Profimedia

Britanski mediji pišu već danima o otkazu na kraljevskom dvoru koji su Megan Markl i princ Hari podneli, praktično, preko Instagrama, piše Lepa & Srećna.

Oni su, da podsetimo, objavili da su spremni da se povuku sa visokih dvorskih pozicija, jer žele da svoje vreme ravnomerno raspodele između Velike Britanije i Severne Amerike.

Takođe, naglasili su da žele da u skladu s tim naprave ravnotežu u principima vaspitanja svog sina Arčija.

Ovaj, do sad nezabeleženi, potez izazvao je pravi potres na britanskom dvoru ali i u celoj zemlji, pa je kraljica Elizabeta II zatražila da se hitno osmisli nova uloga za princa Harija, inače vojvodu od Saseksa i Megan koja je udajom dobila titulu grofice od Saseksa.

Sastanak na visokom nivou održava se 13. januara 2020. godine, na jednom od kraljevskih imanja, u Sandrigamu, a prisustvuju i princ Čarls, princ Vilijam i mnogi drugi zvaničnici koji se bave ovim pitanjem.

kraljica-nudi-dva-resenja-za-slucaj-megan-i-hari-tvrdi-ili-meki-otkaz-za-odlazak-sa-dvora-2

Megan Markl je napustila Britaniju i trenutno se nalazi u Kanadi, gde je i njihov sinčić Arči, ali će preko konferencijskog video poziva prisustvovati ovom skupu. Kejt Midlton je, kako mediji javljaju, ostala "kod kuće" gde se, zapravo, brine o troje dece od kojih dvoje sada idu u školu - za njih je ovo normalan školski dan, dok cela nacija iščekuje kako će potres na dvoru završiti.

Kako se spekuliše u medijima, dva rešenja su već spremna, a kraljica će, kako je to nazvao list Dejli Mejl, ponuditi Megan i Hariju "meku" i "tvrdu" opciju izlaska iz dosadašnje uloge.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt