MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVILA CEO BALKAN: pevačica odložila sve obaveze radi ove devojke, evo zašto je posebna

"Ona je od nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija." Evo za koga to kaže Marija Šerifović...

MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVILA CEO BALKAN: pevačica odložila sve obaveze radi ove devojke, evo zašto je posebna Foto: Instagram/Instagram printscreen

Nova objava Marije Šerifović na Instagramu oduševio je sve njene pratioce! Više od 100 hiljada lajkova i tri hiljade oduševljenih komentara dovoljno govore!

"Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odlozim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban.

I bila sam u pravu - radi se o devojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast - napisala je Marija, a na ovome se nije zaustavila.

"Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt