IZNENADILA CEO SVET! MEGAN MARKL NOSI 2 NOVA PRSTENA: Crnogorka dizajnirala nakit koji je oduševio englesku princezu (FOTO)

Aleks Prijić Smit je dizajnerka čije ime danas znaju svi ljubitelji nakita - zahvaljujući, između ostalog, Megan Markl!

IZNENADILA CEO SVET! MEGAN MARKL NOSI 2 NOVA PRSTENA: Crnogorka dizajnirala nakit koji je oduševio englesku princezu (FOTO) Foto: Shutterstock
Korona virus NOVO!

Nova frizura Megan Markl, neočekivana crvena kožna suknja i tanki džemper slične boje, sve su to detalji koji su privukli pažnju tokom učešća mlade vojvotkinje od saseksa na jednom okruglom stolu 25. oktobra 2019. godine, piše Lepa & Srećna.

Međutim, mnogi su se zainteresovali i za dva neobična prstena koje je supruga princa Harija tada pokazala.

Kako se ispostavilo, dizajnerka je - ni manje ni više - crnogorske "gore list" - Aleks Prijić Smit u intervjuima ne propušta da spomene kako je i dan-danas vezana za Herceg-Novi, mada je studirala i radi u Kvebeku, Kanada.

iznenadila-ceo-svet-megan-markl-nosi-2-nova-prstena-evo-kakva-se-prica-krije-iza-ovog-poteza-foto-2

Brend koji je osnovala 2010. godine pod nazivom Vagas Goteo posvećen je jačanju svesti o ugroženim životinjskim vrstama. Deo profita odlazi direktno dobrotvornim društvima koja se angažuju na ovom planu.

Meganin prsten "Manta Kis" košta 180 ili 600 dolara (u zavisnosti od toga da li je pozlaćen ili ceo zlatan), dok "Haj Siz Bou Not" staje samo 180 dolara.

Dizajnerka Aleks Prijić Smit izjavila je za magazin Pipl da ne zna gde ni kako je Megan kupila prstenje, ali da je presrećna zbog te činjenice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Rachel Markle (@meghansmarklestyle) on

Izvor: Lepa & Srećna

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt