NIKOL KIDMAN POKAZALA SESTRU: Antonija je preslatka, a evo čime se bavi (FOTO)

Iako je bilo glasina da Nikol Kidman i njena sestra nisu u najboljim odnosima, nova slika pokazuje da je Antonija i dalje vrlo bliska sa svojom starijom sestrom.

NIKOL KIDMAN POKAZALA SESTRU: Antonija je preslatka, a evo čime se bavi (FOTO) Foto: Profimedia

Nikol i Antonija Kidman su veoma ostvarene svaka u svojoj profesiji, ali veoma retko imamo priliku da ih vidimo zajedno, piše Lepa & Srećna.

Zato je kostimiranje za praznik Noć veštica šansa da dve sestre provedu malo vremena u zabavi, a o tome svedoči i fotografija koju je holivudska zvezda i glavna glumica novog filma "Bomba" objavila na svom Instagram nalogu.

Obožavaoci su oduševljeni, a lepi komentari se nižu jedan za drugim.

"Vas dve baš ličite", "Sestre su nešto najbolje na svetu" i "Obe ste kao princeze" su neki od komentara koje su fanovi ostavili, uz više od 200 hiljada lajkova.

Antonija je tri godine mlađa od svoje slavne sestre, a neko vreme je radila kao istraživač za šou program TODAY, a kasnije postala reporter u televizijskoj mreži NBN. Autorka je dve knjige, "Kako hraniti decu koja zanovetaju" i "Jednostavne stvari: organizovana kuća, srećna porodica i život vredan življenja".

NIKOL KIDMAN POKAZALA SESTRU: Antonija je preslatka, a evo čime se bavi (FOTO)

Početkom godine, dosta se pričalo o sukobu između sestara, jer je navodno Nikol suviše uticala na sestričinu Luciju i njenu filmsku karijeru.

Naime, Antonija smatra da je sa 20 godina njena ćerka premlada, a Nikol je odlučila da Luciji pomogne što više može na početku zvezdanog puta.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt