PRINC HARI SNAŽNO ŠTITI MEGAN: "Moja supruga je žrtva moćnih sila!"

Objavljena su privatna pisma vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, ali je princ Hari odlučio da takvoj praksi stane na put!

PRINC HARI SNAŽNO ŠTITI MEGAN: "Moja supruga je žrtva moćnih sila!" Foto: Profimedia

Princ Hari je odlučio da preduzme sve što je u njegovoj moći kako bi zaštitio svoju suprugu, Megan Markl!

Onje prvi put reagovao još onda kada se otkrilo da mu je lepa Megan devojka, te je još tada osudio svaki pokušaj narušavanja njene privatnosti. Ipak, situacija je eskalirala kako je njena popularnost rasla.

Megan Markl i Hari odlučili su, navodno, da se na sudu obračunaju sa stranim tabloidom koji im "narušava privatnost", odnosno, objavljuje privatna pisma vojvotkinje od Saseksa.

Kako se navodi, bili su prisiljeni na to zbog ogromne propagande protiv Megan i nanošenja štete njenom ugledu.

Moguće je da je Hari taj koji je podstakao Megan na podnošenje tužbe zbog bolnih uspomena na majčinu smrt. Naime, mnogi smatraju da je Dajana poginula upravo zbog bežanja od paparaca, koji joj nisu dali mira.

"Izgubio sam majku, a sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih sila. Već sam video šta se događa kada se prema osobi koju volim ne odnose kao prema nekome ko je stvaran", napisao je Hari.

On je dodao i da već dugo svedoči patnji svoje supruge. Novac od tužbe planiraju da daju u dobrotvorne svrhe, odnosno, organizaciji koja se bori protiv nasilja.

Izvor: Glossy
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt