MEGAN MARKL I PRINC HARI KONAČNO POKAZALI SINA: mali Arči toliko liči na oca da je ceo svet u šoku! (FOTO)

MEGAN MARKL I PRINC HARI KONAČNO POKAZALI SINA: mali Arči toliko liči na oca da je ceo svet u šoku! (FOTO) Foto: Shutterstock
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Slika malog Arčija koji je prvi put sa ocem i majkom na nekom zvaničnom putovanju obišla je ceo svet, piše Lepa & Srećna.

Megan Markl i princ Hari već su se pomalo "zamerili" medijima a i britanskoj javnosti, strogo čuvajući bebu od interesovanja. Tako je krštenje prvog sina Arčija u julu prošlo "iza zatvorenih vrata", a slike deteta su objavljivali izuzetno retko i to vrlo diskretne kadrove.

Prinčevska poseta Africi krajem septembra 2019. godine bila je prilika i da se Arči Harison Mauntbaten-Vindzor, kako je puno ime i prezime malog dečaka, po prvi put slika iz raznih uglova a mediji su to maksimalno iskoristili.

Šokantna sličnost Harijevog sina i njega samog kad je bio beba zapanjila je sve. Posebno je upečatljiva sličnost slika na kojoj Megan odnosno Lejdi Di drže svoje bebe u krilu - prvi fotos je crno-beli, a drugi u koloru, ali ako se to izuzme, deca liče kao jaje jajetu.

POGLEDAJTE I SAMI GALERIJU SLIKA MALOG ARČIJA I PRINCA HARIJA KAD JE BIO BEBA!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt