DOSAD NEVIĐENO! KEJT MIDLTON U ŠORTSU: posle 3 porođaja, princeza ima struk kao devojka, a CELULITA ni gram (FOTO)

DOSAD NEVIĐENO! KEJT MIDLTON U ŠORTSU: posle 3 porođaja, princeza ima struk kao devojka, a CELULITA ni gram (FOTO) Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Otkako je postala vojvotkinja 2011. godine, Kejt Midlton se nikad više nije pojavila u javnosti u šortsu, piše Lepa & Srećna.

Zato je njena pojava na regati Kraljev kup 8. avgusta 2019. godine, na kojoj tradicionalno učestvuje apsolutno šokantna!

Poslednji put kad je viđena u šortsu, bilo je u septembru 2008. godine, kada su je paparaci ulovili na ponoćnoj Disko Roler zabavi u neverovatnoj kombinaciji žutih kratkih pantalonica i zelenog topa u šljokicama.

Čitavih jedanaest godina kasnije, i posle rođenja troje dece, lepa Kejt i dalje izgleda prelepo - mnogi bi čak rekli - lepše nego u mladosti!

Vitkih, mišićavih nogu koje su došle do punog izražaja u sportskoj odeći na regati, Kejt je plenila ne samo figurom, već i zavidnom kondicijom i očiglednim poletom koji regata u njoj budi.

Malo je reći da je očarala sve prisutne!

Žene celog sveta počele su da se interesuju za tačan opis vežbi koje Vilijamova supruga praktikuje a njena dijeta je ponovo u centru pažnje. 

POGLEDAJTE KAKO JE SJAJNO IZGLEDALA KEJT NA KRALJEVOM KUPU U NAŠOJ GALERIJI SLIKA!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt