EKSPLOZIJA! ANA NIKOLIĆ KONAČNO POKAZALA GOLI STOMAK: popularna pevačica u uskim helankama oduševila novom linijom (FOTO)

Ana Nikolić je objavila nove slike u intimnoj, kućnoj atmosferi - pogledajte pevačicu u opuštenom, sportskom izdanju, zadignute majice i u helankama!

EKSPLOZIJA! ANA NIKOLIĆ KONAČNO POKAZALA GOLI STOMAK: popularna pevačica u uskim helankama oduševila novom linijom (FOTO) Foto: Instagram Printscreen / Instagram

Ana Nikolić se posle porođaja dosta dugo borila sa viškom kilograma, a u poslednjih nekoliko nedelja privlači pažnju novim slikama, piše Lepa & Srećna.

Njeni brojni obožavaoci na Instagramu posebno su reagovali na fotografije sa Tarinog rođendana, jer je popularna mama slavila ćerki rođendan u dva dela i za svaki je odabrala posebnu modnu kombinaciju.

Međutim, ni njen ružičasti komplet, a ni ultramoderna cvetna haljina nisu u potpunosti prikazali Aninu figuru što, verovatno, i nije bio cilj.

Već neko vreme, Ana vredno vežba u teretani i obožavaoce je obavestila o novim metodama mršavljenja koje je uvela u svakodnevnu rutinu.

Ipak, sve do danas, armija fanova je ostala uskraćena za pravi prikaz nove linije. Utoliko je današnja slika veće iznenađenje za sve njih!

Vrlo jednostavna sportska kombinacija ostala je, naravno, u drugom planu.

Ana je pokazala delić svoje intimne, kućne atmosfere, u dnevnoj sobi, uz uobičajeni "aksesorar" u vidu dečjih kolica koja se vide u pozadini.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt