ANA NIKOLIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN ĆERKE TARE U PRELEPOM AMBIJENTU: poruka detetu će rasplakati sve majke (FOTO)

Torte, baloni i maštoviti cvetni ukrasi ulepšali su rođendan ćerkice Ane Nikolić! Zavirite za zabavu!

ANA NIKOLIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN ĆERKE TARE U PRELEPOM AMBIJENTU: poruka detetu će rasplakati sve majke (FOTO) Foto: Instagram

Mamina princeza Tara proslavila je prošlog vikenda drugi rođendan, a mama Ana Nikolić potrudila se da on bude nezaboravan, piše Lepa & Srećna.

Na dan 3. avgusta 2019. godine, Ana je pokazala obožavaocima dirljivu tetovažu na levoj ruci, posvećenu upravo Tari, a poruka je rasplakala sve majke:

Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi.... moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja... moj monkey... moja Tararira, ili kako ti kažeš TALA... moj ponos i najveća životna nagrada... Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put... pomislila sam samo “BOŽE HVALA TI NA OVOM BLAGOSLOVU”... bila si tako mala... a tako savršena... i eto prodjose 2 godine kao tren... SREĆAN TI 2.RODJENDAN DRAGA MOJA MALENA DEVOJČICE... voli te mama!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

"Glavna" boja rođendana je, naravno, bila ružičasta pa je tako Ana odlučila da obuče komplet u roze boji, a dekoracije su bile roze, bele, srebrne i zlatne!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on


Rođendanska zabava je obeležena zakuskom u kući ali je provod organizovan i napolju, u divno ukrašenom zelenom kutku. Kako je Ana napisala na svom Instagram nalogu - rođendan se slavio u dva dela. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) onZa prvi deo rođendana, mama Ana je odabrala tamnozelenu haljinu u popularnom, cvetnom desenu, a Tara je prikazala svoju novu, omiljenu igračku.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt