MIRJANA KARANOVIĆ ZAUSTAVILA INSTAGRAM! POZNATA GLUMICA OTKRIVA TAJNU: Kako sam oslabila 14 kilograma od prošlog leta (FOTO)

Nema medija koji je propustio da zabeleži vest dana - Mirjana Karanović u 62. godini pokazala kako izgleda u bikiniju!

MIRJANA KARANOVIĆ ZAUSTAVILA INSTAGRAM! POZNATA GLUMICA OTKRIVA TAJNU: Kako sam oslabila 14 kilograma od prošlog leta (FOTO) Foto: Instagram

Mirjana Karanović je inspiracija i motivacija, oličenje odlučnosti i upornosti, žena koja pleni ne samo svojim ulogama na filmu, u pozorištu i na televiziji, već i životnom ulogom zdrave i moćne žene u kojoj briljira već decenijama, piše Lepa & Srećna.

Postala je uzor mnogim ženama još kada je, pre šesnaest godina, prestala da puši a njene fotografije iz teretane u kojoj predano vežba redovno dobijaju veliki broj lajkova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Leto 2019. godine sačuvaće u našem instagramskom albumu i novu sličicu kojom nas je slavna glumica obradovala, a to je upravo njena fotografija u bikiniju koju su preneli skoro svi naši mediji.

Vitka kao devojka, zategnutih mišića kao sportistkinja, Mirjana Karanović pozira nimalo slično insta lepoticama - noge nisu prekrštene tako da izgledaju duže, nema okrenutog poluprofila da se naglase ženski  atributi.

Pleneći sva srca ovom slikom žene koja brine o svom telu, ona dodaje u opisu zašto se odlučila na ovakvu objavu na društvenim mrežama.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt