ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POPUT LEPE BRENE POSTAJE GLUMICA: popularna pevačica će glumiti u jednoj od najpopularnijih serija

Pročitajte u kojoj poznatoj seriji će Aleksandra Prijović glumiti i saznajte koja poznata glumica joj daje lekcije!

Brena je, doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svesna da će joj i to povećati popularnost.

Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u "Ubicama", pomogla joj je u pripremi uloge - otkriva naš izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pevačica solidno snašla.

Prijin dever Stefan Živojinović takođe se pojavljivao u seriji "Ubice mog oca", ali kao pevač. Stefan je otpevao u drugoj sezoni pesmu "U drugom životu", za koju je muziku i tekst radio Dragan Brajović Braja. I Filip je imao udela u rečima ove pesme, pa je potpisuje zajedno s Brajom.

Ovo nije Prijovićkin prvi dodir s glumom. Pevačica je pre dve godine snimila pesmu "Uspomene" za svrhe pozorišne predstave "Kafana Balkan". Ona je i tada bila oduševljena što će biti angažovana na predstavi, ali je ovo sada u "Ubicama" još veći zalogaj za nju.

"Ovo je za mene bilo jedno divno iskustvo, imala sam priliku da budem neka druga osoba u nekom drugom vremenu, bar nakratko", istakla je tada Prija.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POPUT LEPE BRENE POSTAJE GLUMICA: popularna pevačica će glumiti u jednoj od najpopularnijih serija

Tekst: Nevena Mijušković

Izvor: Kurir
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt