NAJLEPŠI ŠORTSEVI ZA LETO 2019: pogledajte kako ovaj modni komad nose Aleksandra Prijović, Severina i Ilda Šaulić (FOTO)

Popularne pevačice Aleksandra Prijović, Severina i Ilda Šaulić su svojim modnim kombinacijama osvojile Instagram, a u njihovom stilu svako može da nađe inspiraciju!

NAJLEPŠI ŠORTSEVI ZA LETO 2019: pogledajte kako ovaj modni komad nose Aleksandra Prijović, Severina i Ilda Šaulić (FOTO) Foto: Dragan Kadić / Damir Dervišagić / Dragana Udovičić

Popularne pevačice Aleksandra Prijović, Severina i Ilda Šaulić redovno dele svoje slike na društvenim mrežama, a posebno privlače pažnju u raznim modnim kombinacijama u kojima svaka dama može da nađe inspiraciju, piše Lepa i Srećna.

Ako ne znate šta da obučete i kako da kombinujete omiljene modne komade poput šortseva, suknji, farmerki, možda se inspiracija nalazi na društvenoj mreži Instagram.

Zato su naše popularne pevačice poput modnih blogerki odlučile da iskoriste ovu društvenu mrežu i pokažu kakav one stil vole. Njihove modne kombinacije mogu da vam se ne dopadaju ili da budu previše ekstravagantne za vaš ukus, ali jedno je sigurno - Aleksandra, Severina i Ilda imaju drugačije stilove i sve tri privlače pažnju svojim modnim izborima.

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda Aleksandra!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt